ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Terra Rose Porcelain: Τα πιο μοντέρνα είδη σερβιρίσματος για bistro & brunch stores

Terra Rose Porcelain: Τα πιο μοντέρνα είδη σερβιρίσματος για bistro & brunch stores
03/01/2022 Προβολές:135

Όταν η σύγχρονη αισθητική συναντά την πρακτικότητα, τότε αναδεικνύεται η πραγματική πολυτέλεια σε κάθε λεπτομέρεια. Προσπαθώντας διαρκώς να εκπλήσσει μέσα από τις νέες συλλογές της, η Genware συστήνει μία ακόμα εντυπωσιακή σειρά από πορσελάνινα είδη σερβιρίσματος, που ξεχωρίζουν όχι μόνο με την άριστη ποιότητα κατασκευής τους, αλλά και την ιδιαίτερη αισθητική σε rose gold αποχρώσεις.

Η σειρά Terra Rose Porcelain δεν χρειάζεται καν να προσπαθήσει για να μαγνητίσει όλα τα βλέμματα, αφού η «ζεστή» και φιλική αισθητική της προσφέρει το ιδανικό ύφος για το σερβίρισμα ενός εκλεκτού menu.  


     


Οι γήινοι χρωματισμοί της κυριαρχούνται από το απαλό ροζ, το οποίο, μέσα από τα φυσικά εφέ και την αυθόρμητη σχεδίαση χαρίζει μια απροσδιόριστη ομορφιά σε όλα τα σκεύη της σειράς. Την ίδια στιγμή, ωστόσο, χάρη σε αυτή τη φυσικότητα, κάθε κομμάτι διατηρεί τις δικές του χρωματικές εντάσεις, δημιουργώντας μια πραγματικά ξεχωριστή εμφάνιση, που συνοδεύει τέλεια την ιδιαίτερη γεύση του περιεχομένου.

Παράλληλα με την ξεχωριστή τους εμφάνιση, όλα τα είδη σερβιρίσματος της σειράς Terra Rose Porcelain διαθέτουν ιδιαίτερα υψηλή ποιότητα κατασκευής, σύμφωνα με τα κορυφαία στάνταρ παραγωγής της Genware, με την προσεγμένη διαμόρφωση στις άκρες κάθε σκεύους να εξασφαλίζει ακόμα μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και λειτουργικότητα.Ο μοντέρνος χαρακτήρας της σειράς δεν θα μπορούσε να μην αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για σερβίρισμα πιάτων σε contemporary bistro και brunch stores που θέλουν να διαμορφώσουν ένα δικό τους concept με ξεχωριστά χαρακτηριστικά, ή ακόμα και εστιατόρια ξενοδοχείων που λανσάρουν μια πιο urban αισθητική πρόταση για τους θαμώνες τους. 

Στην Terra Rose Porcelain μπορείτε να βρείτε μία πλούσια γκάμα από πιάτα για ποικίλα είδη σερβιρίσματος καθώς και μπολ ή κούπες που καλύπτουν απόλυτα κάθε σύγχρονη συλλογή για επαγγελματική χρήση. 


     


Επισκεφθείτε το e-shop της Horecanext για να αποκτήσετε όλα τα υπέροχα είδη σερβιρίσματος της σειράς Terra Rose Porcelain από την Genware.

***

Η Genware ιδρύθηκε το 1965, η γκάμα προϊόντων παρουσίασης φαγητού της προσφέρει την τέλεια ισορροπία ποιότητας, σχεδιασμού και λειτουργικότητας. Στη συλλογή της Genware θα βρείτε προσελνάνινα πιάτα, είδη σερβιρίσματος, αξεσουάρ και είδη μπαρ καθώς και εργαλεία μαγειρικής. Τα προϊόντα Genware έχουν σχεδιαστεί σε συνεργασία με κορυφαίους ειδικούς από τον τομέα της φιλοξενίας, συμπεριλαμβανομένων των Σεφ, των Baristas και των Mixologists. Ανακαλύψτε όλες της συλλογές της εταιρείας στο horecanext.g