Σημαντική Ενημέρωση: Οι αποστολές από 12/8/2022 – 16/8/2022 για εκτός Αττικής (επαρχία/νησιά) ενδέχεται να έχουν ορισμένες καθυστερήσεις παραδόσεων λόγω μειωμένης λειτουργίας των μεταφορικών εταιρειών.
Οι παραδόσεις για Αθήνα θα εκτελούνται κανονικά εκτός από Δευτέρα 15/8/2022.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Σχεδίαση & εξοπλισμός μπουφέ ξενοδοχείων: Breakfast & lunch statement

Σχεδίαση & εξοπλισμός μπουφέ ξενοδοχείων: Breakfast & lunch statement
27/05/2022 Προβολές:144

Ο μπουφές ενός ξενοδοχείου είναι ένα από τα πιο σημαντικά μέρη των παρεχόμενων υπηρεσιών ενός καταλύματος. Εξάλλου, μια ολοκληρωμένη εμπειρία hospitality, πέρα από το υψηλό επίπεδο διαμονής, στηρίζεται εξίσου στις υπηρεσίες εστίασης από το πρωινό μέχρι το lunch και το dinner. 

Αυτό σημαίνει ότι οι μπουφέδες ξενοδοχείων πρέπει να διαθέτουν τέλεια σχεδίαση, προκειμένου να συνδυάζουν ευελιξία στη χρήση για το προσωπικό, εύκολη εξυπηρέτηση με υψηλά υγιεινά στάνταρ για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου.


     


Ξεκινήστε με την «έξυπνη» σχεδίαση

Ο ιδανικός μπουφές ξεκινά από τη σχεδίαση! Είναι απαραίτητο να διαμορφώσετε τον μπουφέ σας σύμφωνα με τον χώρο σας, προκειμένου να προβλέψετε όλες τις ανάγκες σας για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των επισκεπτών σας και να εξασφαλίσετε μέγιστη λειτουργικότητα. 

Η experts του Horecanext αναλαμβάνουν να σας καθοδηγήσουν με ασφάλεια και αξιοπιστία για τον σχεδιασμό ενός ολοκληρωμένου επαγγελματικού μπουφέ από τη μελέτη χωροθέτησης μέχρι την H/M μελέτη και την επιλογή του κατάλληλου εξοπλισμού.

Χάρη στην μεγάλη μας πείρα, την εξειδικευμένη τεχνογνωσία και την άριστη γνώση των υλικών, είμαστε σε θέση να προτείνουμε τις κατάλληλες λύσεις για την κατασκευή χώρου μπουφέ σε ξενοδοχείο, που ανταποκρίνονται απόλυτα στις δικές σας ανάγκες, εξασφαλίζοντας λειτουργικότητα, εξοικονόμηση και εμφάνιση που θα προσδώσει μια branded ταυτότητα στην επιχείρησή σας.


     


Αποκτήστε τον κατάλληλο εξοπλισμό

Ο μπουφές από τη φύση του πρέπει να είναι έτσι εξοπλισμένος ώστε να χαρίζει εύκολη self εξυπηρέτηση στο κοινό, διατηρώντας συγχρόνως τα τρόφιμα σε ιδανικές θερμοκρασίες και προστατευμένα. Γι’ αυτό και η επένδυση στον κατάλληλο εξοπλισμό, θα συμπληρώσει ιδανικά τη σχεδίαση του μπουφέ σας και θα χαρίσει μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης στους επισκέπτες του ξενοδοχείου σας.

Ξεκινώντας με το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας, ο εξοπλισμός για μπουφέ πρωινού μιας ξενοδοχειακής μονάδας μπορεί να γίνει σχεδόν σήμα κατατεθέν των υπηρεσιών σας.

Διαμορφώστε τον «έξυπνα» και εξοπλίστε τον με σύγχρονους διανεμητές χυμών και γάλακτος της Hendi, οι οποίοι με την εργονομική τους σχεδίαση, συντηρούν εξαιρετικά το περιεχόμενο, παρέχουν εύκολη εξυπηρέτηση στον χρήστη με μία μόνο κίνηση και εξοικονομούν πολύτιμο χώρο στο τραπέζι.


     


Παράλληλα, από τον εξοπλισμό σας δεν πρέπει να λείπουν οι βραστήρες και οι καφετιέρες της Hendi της σειράς Concept Line, που φέρουν την σχεδιαστική υπογραφή του κορυφαίου designer Robert Bronwasser. Κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι, διαθέτουν ευρύ δοχείο για μεγάλη ποσότητα, δυνατότητες γρήγορης παρασκευής και βρυσάκι ασφαλείας για εύκολο σερβίρισμα, την ίδια στιγμή που η κομψή τους εμφάνιση προσδίδει μοναδικό στιλ στην επιτραπέζια διακόσμηση του μπουφέ σας.

Ακόμα ένα απαραίτητο στοιχείο του εξοπλισμού για μπουφέ είναι οι πολυφρυγανιέρες της Hendi. Ανθεκτική κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι, σχεδιασμένες να εξυπηρετούν τη μαζική παραγωγή τοστ με ρυθμιζόμενο χρόνο και κουδούνι ειδοποίησης, που διευκολύνουν την καθημερινότητα ενός επαγγελματία.

Αναπόσπαστο μέρος κάθε επαγγελματικού μπουφέ είναι και οι ψυχόμενες βιτρίνες και εστίες θέρμανσης της Hendi, οι οποίες παρέχουν άριστη συντήρηση της θερμοκρασίας των τροφίμων και την ίδια στιγμή, η πρωτοποριακή τους σχεδίαση εξασφαλίζει ασφαλές, εύκολο και αθόρυβο roll-top άνοιγμα με καπάκι.

Επειδή όμως οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, συμπληρώστε τον εξοπλισμό σας με τα απαραίτητα αξεσουάρ σερβιρίσματος για μπουφέ όπως λαβίδες, κουτάλες, δίσκους και βάσεις σερβιρίσματος, καπάκια πιάτων και dressing pots, προσφέροντας στους επισκέπτες σας μια ολοκληρωμένη εμπειρία μπουφέ που θα ταυτίσουν με το ξενοδοχείο σας.